Cautare

61601 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 2010 dn1" (6.53 secunde)
BNR a urcat prognoza de inflatie pentru 2010 de la 2,6 la suta la 3,5 la suta si estimeaza pentru 2011 o rata a inflatiei de 2,7 la suta.
Antena 1.ro informeaza:
Cozmin Gusa, dezvaluiri din culise:
Dosarele care il pot transforma pe Traian Basescu din presedinte, in "PUSCARIABIL". ... Antena 3 face astazi recapitularea dosarelor care ii dau fiori reci lui Basescu.
Imediat dupa postarea pe site-ul cotidianului, stirea a fost preluata de Antena 3, televiziune care mi-a solicitat o interventie telefonica pentru a transmite informatiile pe care le detineam la acel moment.
Daca alegerile au configurat, la inceputul lui 2010, doua posibile blocuri politice - pe de-o parte, coalitia PDL-UDMR-independenti-minoritati, pe de alta, PSD si PNL - sapte luni mai tarziu, sondajele determina reamenajarea scenei si, implicit, refacerea calculelor pe termen mediu si lung.
Daca alegerile au configurat, la inceputul lui 2010, doua posibile blocuri politice - pe de-o parte, coalitia PDL-UDMR-independenti-minoritati, pe de alta, PSD si PNL - sapte luni mai tarziu, sondajele determina reamenajarea scenei si, implicit, refacerea calculelor pe termen mediu si lung.
Podul pietonal care traverseaza DN1 pe aici, precum si o benzinarie aflata pe partea stanga, sunt alte doua puncte de reper ajutatoare.
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. Dupa ce fostul sef social democrat a venit cu detalii privind vizita la Sorin Ovidiu Vintu din urma cu un an, conducerea PSD s-a intalnit miercuri pentru stabili sanctiunile impotriva sa.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
Cronica Carcotasilor - Editia speciala din 26 octombrie. Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... Face parte din viata mea.
Doua persoane din Logan au murit. Accidentul s-a produs la ora 11.55 pe de DN1. ... Soferul si un pasager din autoturismul Logan au decedat. O a treia persoana din Logan a fost grav ranita.
Liderul PSD a vorbit, totodata, despre realtiile din interiorul USL, sustinand ca este "a devenit mult mai prieten" cu Crin Antonescu si recunoscand ca relatia cu PC nu este cordiala. ... PC face parte din ACD si e datoria lor sa-si aleaga acei candidati in care au incedere.
Executivul a hotarat sa transfere 335 de milioane de lei din Fondul National de Dezvoltare pentru finantarea unor proiecte de infrastructura. Dupa cum se stie, in Fond se aduna banii obtinuti de Romania din privatizari.
Pe strada vezi din ce in ce mai multe hainute care iti fura privirea. ... Ti-e teama sa nu te faci de ras si crezi, mai mult ca sigur, ca sunt luate "din afara". ... Ce sunt outleturile si unde le gasesti afli din acest articol.
Exista deja trei variante in dezbatere publica legate de "Autostrada suspendata" din Capitala, insa Primaria tinde spre cea mai spectaculoasa dintre optiuni. ... Autostrada va porni din zona Soselei Colentina si va avea aproximativ 16 kilometri.
A doua editie a Salonului Calului va avea loc in perioada 26-29 septembrie, langa Bucuresti Evenimentul propune o formula ampla si creativa de spectacol evestru si competitie sportiva A doua editie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de business ecvestru din Romania, se va desfasura in perioada 27-30 septembrie 2013, intr-o formula mai dinamica si mai creativa.
Laura Gal) Politistul rutier din Bihor devenit celebru dupa ce a postat pe Facebook selfie-uri in care anunta prezenta radarului in trafic este cosmarul soferilor profesionisti care incearca sa scape de cozile de pe DN1, din Vama Bors, intrand pe drumuri interzise ca sa poata iesi mai repede din tara prin Vama Bors.
Multi investitori straini, in special cei care au adus in Ro­­mania marile retele de hipermarketuri, se arata ne­multumiti de pretul tere­nu­rilor de la noi din tara, situat ade­seori peste nivelul din alte tari europene.
Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a participat la deschiderea traficului in acest pasaj lung de 700 de metri, care va prelua de acum traficul de pe DN1, informeaza Romania TV.
google-analytics.com